maandag 11 oktober 2010

Abacadabra 113 voor SuzeDe afgelopen 2 dagen bezig geweest met het Abacadabra jurkje wat ik op het stoffenspektakel in Zwolle had gekocht! Een erg leuk patroon om te maken en snel klaar. 
Ik vind de stofjes ook erg mooi en Suze vind het een prinsessenjurk! Mijn kleine prinsesje is er dus helemaal blij mee!
Ook dit patroon heb ik flink moeten aanpassen want maat 92 op het patroon valt wel heeeeeel erg groot! Ik heb van de zijkanten zeker 2 cm per kant af moeten halen en van de onderkant 6 (!) cm. Nu is mijn kleine meid niet heel groot en ook niet heel dik maar een maat 92 uit de winkel gaat toch vaak wel. Nu zit het jurkje prachtig en ik ben er helemaal blij mee.
Van dit patroon gaan er vast nog meer jurkjes komen!

Groetjes Cindy
4 opmerkingen:

 1. Gaaf jurkje! Toevallig heb ik er vandaag eentje geknipt voor Sara, ben ook heel benieuwd naar de maat, ik zat te twijfelen tussen 116 en 128. Ze heeft confectiemaat 122/128. Uiteindelijk heb ik voor 128 gekozen, 116 leek me bij de bovenpasjes net iets te krap voor haar. Maar goed, ik zie het wel als ik ermee aan de slag ga. Leuk gedaan met het rucheband, dat ideetje ga ik onthouden als je het goed vindt ;-)

  Groetjes, Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dat mooi gemaakt! Ik kan het geloven dat je dochter er heel erg blij mee is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bedankt voor jouw berichtje op mijn blog. Ik dacht ga even kijken bij jouw blog en... die is leuk !!! ben meteen volger geworden.
  Ik ben er ook mee bezig, dit patroon, maar kan er nog niet echt warm voor lopen... grrr.. ligt ws. aan mijzelf hoor haha.
  Hoe heb jij dat nu gedaan met de naden? naar de buitenkant gedaan? onder de ruches band? ik heb nu zelf biais band genomen vd hals.. maar is niet echt heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, deze is echt leuk! Ik ga je ook volgen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!