donderdag 18 november 2010

Roodkapje Antonia

De Roodkapje Antonia is klaar! Ik ben er zelf erg tevreden over!
Ik heb de zijnaden toch nog 2,5 cm ingenomen omdat de andere Antonia's wel wat aan de wijde kant zaten. Deze zit heel erg mooi! Dus heb nu de goede pasvorm te pakken!
De borduurtjes komen uit de roodkapje serie. Erg leuk en pas ook helemaal bij deze kleurencombi!
Af en toe zit ik te stoeien met mijn borduurmachine, als de onderdraad namelijk op is dan borduurt hij toch nog een paar steken door (ik kom er ook te laat achter...) en als ik dan de nieuwe spoel gemaakt heb en erin gedaan heb dan gaat hij weer verder waar hij gebleven is alleen...... is er dan vaak een klein stukje niet geborduurd. Ik krijg het ook nog niet voor elkaar om dan een klein stukje terug te borduren. Bij het roodkapje borduurtje resulteerde dat dus in een klein rood streepje in het groene gras. Wel erg jammer maar ja hij is nog steeds erg leuk!
Heeft iemand tips hoe ik het onderspoel -is - op - probleempje kan oplossen? Ik borduur op een Janome Memorycraft 200E.........

Groetjes Cindy

P.S. Nu snel verder met mijn ABC 113. Op donderdag heb ik mijn naaidagje omdat Suze dan naar het Kinderdagverblijf is en ik alleen met Jefta thuis ben. Erg luxe! Ik geniet er nog maar van, in januari moet ik weer werken op do en vr!

5 opmerkingen:

 1. wauw !!! wat is hij mooi !! die stoffen met die borduurtjes samen is geweldig gedaan !!
  Ik kan het gewoon lezen hoor zoals je ziet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is erg leuk en het borduurtje is ook een van mijn favorieten. Kan je niet echt helpen, heb zelf een Brother borduurmachine maar waarschijnlijk staat er in je handleiding wel iets over het teruggaan in de steken als de draad breekt of de spoel op is.

  Groetjes Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je voor je reactie! Leuk zijn ze hè?! En niet zo moeilijk hoor! Ik vind jouw creaties ook super!!! Ik kan het niet! Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie dingen maak je hoor!!
  Ik ga zou ook volgen!!

  Liefs Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk geworden! De Roodkapje borduurtjes blijven super! Ik heb ook een Brother maar het zou toch mogelijk moeten zijn om de machine een paar steekjes terug te zetten. Dat moet ik nl. ook altijd even doen als het spoeltje op is of bij draadbreuk. Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!