donderdag 23 december 2010

Kerstvakantie

Ook hier is het heerlijk kerstvakantie! En wat geweldig dat het buiten zo mooi wit is en blijft! Het geeft mij echt een kerst gevoel.

Het is een drukke week geweest waarin ik veel heb gedaan, weinig foto's heb gemaakt en niets heb geblogd.
Van zondag tot en met woensdag heeft mijn nichtje van 8 jaar hier gelogeerd. Ze heeft heerlijk samen gespeeld met Suze en wat hadden die 2 meiden een plezier met elkaar! Ondanks dat het leeftijdsverschil 6 jaar is!
Ze vroeg op maandag aan mij of ze nog iets moois mocht maken samen met mij. Natuurlijk mag dat en ik vind het juist heel erg leuk om samen iets te doen!
Ze mocht kiezen uit het maken van een kussentje of een tasje. Ze koos, na lang wikken en wegen, voor het kussentje.
Ze heeft zelf een mooi borduurtje uitgezocht en geholpen met het borduren en naaien van het kussentje! Wat was dat gezellig om samen met doen! Ik zie er al naar uit dat ik dat over een paar jaartjes ook samen met mijn eigen dochter kan doen!

Vandaag zijn allebei de kids de hele dag naar het dagverblijf geweest, dus ik had vrij :-)
Vanmorgen eerst maar eens even de kerstboodschappen binnen gehaald, samen met mijn opa en oma. Die durven met de sneeuw niet de straat op met de auto dus hun gelijk maar even opgehaald voordat ik boodschappen ging doen.
Tegen de middag was ik klaar en vanmiddag heb ik heerlijk op zolder zitten naaien aan een voedingskussenhoes die iemand bij mij besteld heeft. Ik heb op dit moment nog even ruzie met mijn lockmachine dus hij is nog niet helemaal klaar.

Maandagavond heb ik weer haakles gehad :-) Ik begin het haken steeds leuker te vinden en heb mijn tweede uiltje nu af (moet hem nog even in elkaar naaien) en ben nu begonnen aan een verjaardagstaart! Echt super leuk!
Vanmorgen in het dorp nog een leuk haakboek gekocht bij de boekenvoordeel (echt een koopje!)

Een erg leuk boek met erg leuke patronen!

Nou het is een heel verhaal geworden! We hebben hier een heerlijke gezellige drukke maar leuke kerstvakantie!

Tot slot wens ik iedereen hele Fijne kerstdagen!


Groetjes Cindy

2 opmerkingen:

  1. wauw leuk boek !! ik zou willen dat ik van iemand haakles kreeg ;-) geweldig om te leren lijkt mij.
    Fijne dagen gewenst !!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je voor je reactie op mijn blog en leuk dat je meedoet! Ik ben ook volger geworden van jouw leuke blog hoor! Fijne jaarwisseling! Groetjes, Nancy

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!