zondag 23 januari 2011

Zpagetti tas gehaaktGisteren ben ik een dagje weg geweest met mijn moeder en mijn dochter. Een heerlijke vrouwendag :)
's Ochtends zijn we eerst naar de nieuwe stoffenwinkel van XL stoffen (Karteris) in Zwolle geweest. Wat een prachtige winkel en ik heb heerlijk ingeslagen! 
Daarna zijn we naar de stad gegaan en hebben heerlijk gelunched bij de V&D. Suze vond het geweldig en wij vonden het ook erg gezellig!
Na de lunch liep ik in de V&D op tegen een Hoooked Zpagetti pakket. Een bol zpagetti, een haaknaald, Hello Kitty strijkaplli en een sleutelhanger ding....... En voor een heel leuk prijsje! Het pakketje heb ik meegenomen en 's avonds gelijk aan de haak gegaan! Wat gaat dat snel zeg! En erg gaaf om te doen!
Het tasje zouden we vandaag geven aan een vriendinnetje van Suze omdat die een zusje had gekregen en Suze was helemaal teleurgesteld.... Zij wou een Hello 'titti' tas.....
De Hello Kitty dus maar bewaard voor haar en aan een nog een tas begonnen. Natuurlijk niet genoeg zpagetti dus nu op zoek naar nog een bolletje......
Haar vriendinnetje vond het in ieder geval erg leuk om te krijgen!

Groetjes Cindy

4 opmerkingen:

 1. Wat een schattig tasje. Ik denk dat mijn dochter die ook helemaal geweldig zou vinden en het tasje ook zeker niet zou willen weggeven.

  Groetjes,

  Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi tasje! En leuk dat we elkaar even gesproken hebben afgelopen zaterdag bij Karteris. Veel plezier met je nieuwe aankopen!

  Groetjes, Mariƫtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk tasje! Helemaal normaal dat Suze teleurgesteld zou geweest zijn had je ze weggegeven... :-)

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je gevonden, hoor!!! Heerlijk om jouw creativiteit zo te kunnen volgen en succes met je nieuwe Hello Titti tasje!!
  Trusten

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!