woensdag 23 februari 2011

Mijn eerste Tas!
Mijn eerste tas is een feit!
Suze is na de herfstvakantie (afgelopen jaar) naar de peuterspeelzaal gegaan. Ik had me voorgenomen om een tas voor haar te maken.... Maar daar was niets meer van gekomen. Ze zou eerst pas in mei (2011) naar de peuterspeelzaal gaan. De wachttijd was echter heel erg teruggelopen en in 1 keer konden we al in November 2010!

Ik heb een tijdje geleden het e-book van de Crossbag gekocht en heb na langen twijfelen en wachten toch de stap genomen om hem te maken. Ik zag er erg tegen op, dacht dat een tas moeilijk zou zijn, maar deze tas valt erg mee! En het is achteraf wel erg leuk om te maken.
Ik ben er in totaal een volle avond mee bezig geweest en vanavond heb ik de tas in elkaar gezet omdat ik op de markt vanmorgen de gespen en de banden heb gekocht.

Morgen gaat Suze naar het Kinderdagverblijf, ze hoeft alleen nog luiers en een schone romper mee en dat past prima in deze tas! Dus morgen gelijk gebruiken!

Op naar de volgende tas!!

Groetjes Cindy

10 opmerkingen:

 1. Erg leuk geworden! Daar moet ik ook eens voor gaan zitten, ik heb het patroon toen wel gelijk gekocht maar van maken is niets gekomen ;-)

  Groetjes, Mariƫtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die is heel mooi geworden! Er is vast niemand die zo'n mooie tas heeft bij Suze op het kinderdagverblijf.

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg goed gelukt Cindy! Prachtige tas heb je voor Suze gemaakt. Niet meer twijfelen....gewoon doen!! Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een nieuwe 'verslaving'erbij??Je tas is echt ontzettend leuk geworden,en zo gebeurd toch?Wat zal haar tasje opvallen tussen de standard tasjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is deze tas leuk en lief geworden! Enne, tassen maken werkt verslavend, dus ik ben benieuwd naar je volgende.
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooi is ie! vooral ook leuk met de naam er op geborduurd.

  groetjes Marlie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit is een prachtige, originele tas. Er zullen niet veel meisjes zo'n mooie tas hebben. Suze, je bent vast heeel trots op mamma!!!! (ik ook, hoor).
  groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!