donderdag 5 mei 2011

Borduuravondje

Vanavond een heerlijk avondje borduren gehad! Ik had nog een paar werkjes liggen die gedaan moesten worden maar vond daar iedere keer geen tijd voor (of nam er de tijd niet voor ;) )

Op de bovenste 2 foto's het borduurtje wat ik heb gemaakt op het shirt van Suze wat ik eerder deze week maakte. Ik wou op het shirt een lief en simpel borduurtje. De broek die ik erbij maakte is al mooi genoeg, dus het shirt mag niet te schreeuwend zijn. Naar mijn idee goed gelukt met dit 'simpele' borduurtje.

Voor de winkel "Het Kleine Paddestoeltje" waar ze mijn spullen verkopen een bestelling gemaakt van een shirt met naam voor een pasgeboren baby, ook met een mooi simpel jongensborduurtje.

En op de laatste foto alles van vanavond bij elkaar, in het midden zie je een donkerblauwe overall liggen, op deze overall borduurde ik de naam van de eigenaar (broerlief), zodat als de overall op de zaak gewassen wordt hij zijn eigen altijd weer terug kan vinden! Altijd handig! (En voor broerlief erg handig dat hij een zus met borduurmachine heeft, hihi)

Geniet lekker van het mooie weer de aankomende dagen (ga ik ook doen)!

6 opmerkingen:

 1. Ik blijf deze borduurtjes zo gaaf vinden,en ze zijn best snel klaar met een groot resultaat!Fijn weekend vast.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet ook maar eens zo'n borduuravondje inplannen, het komt er op het moment gewoon niet van terwijl het zo leuk is om te doen. Jij hebt je werkjes in ieder geval weer af en ze zijn hartstikke leuk geworden! De set van de Yelena met het shirt vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuke borduursels! en wat leuk een borduuravond,
  groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zijn ze leuk!!!! Dat meisje is echt schattig en het jongentje echt super. Heel erg leuk gedaan.
  Groetjes, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. nou, dat is toevallig! ik heb ook lekker zitten borduren en exact dezelfde borduurtjes voor mijn dochter en zoon gebruikt op een t-shirt, ook met naam! en ook nog een blauw ruitje in het autootje. misschien zie je ze nog wel voorbij komen!

  groetjes Marlie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij bent weer heerlijk bezig!!! Ziet er heel leuk uit. Gingen mijn borduurtjes maar zo snel........

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!