donderdag 14 juli 2011

Verjaardags Elodie, Roos 5011 en aankleedkussenhoes op bestellingJaja, mijn eerste Elodie is een feit! Voor Suze haar verjaardag wou ik weer een mooie jurk maken. Nu is het zo dat ik mij dat eind vorige week bedacht. Tijd zat zou je denken, helemaal als je weet dat Suze pas in augustus jarig is.....
Maar tussen nu en de verjaardag gaan we ook nog op vakantie en voor de vakantie moet de jurk toch echt af zijn, hij moet zelfs mee in de vakantiekoffer :) Want helemaal aan het einde van de vakantie wordt onze kleine meid alweer 3!

Ik had eerst bedacht dat ik een Feliz ging maken, maar die is best heel veel werk. Uiteindelijk toch voor de Elodie gekozen, hij komt vaak voorbij als verjaardagsjurk, dus ik dacht, tja waarom niet!
De stofjes had ik nog liggen, een UWYH projectje dus :) Gisteren begonnen met de jurk, tja wat moet je anders als het buiten herfst is terwijl het officieel zomer hoort te zijn! Gezellig met Suze aan de keukentafel geknipt, gelockt en genaaid. Gisterenavond even afgemaakt en vanavond even het elastiek gemeten bij Suze. Hij moet iets strakker, dus dat nog even gedaan net en gelijk maak even foto's genomen.
De foto's op ons model volgen nog!
Ik ben erg blij met het resultaat en de reactie van dochterlief toen ze de jurk zag was:
"JOEPIE DE POEPIE!"........ dat zegt genoeg, hihi!


Mijn nieuwe projectje ligt genkipt, een Roos 5011 van een super vrolijk stofje. Je ziet ook mijn gehaakte taartje op de tafel staan, want ja ons hele huis is in feeststemming, slingers, balonnen, en het gehaakte taartje! Want morgen wordt Jefta 1 jaar! Wat wordt onze kleine jongen snel groot!
Vandaag heeft hij getrakteert op het KDV en was hij al een beetje jarig! Morgen een klein feestje en zaterdag het grote feest!En verder heb ik tussendoor ook nog een aankleedkussenhoes op bestelling gemaakt voor kleine Thomas die is geboren! Thomas heeft een hele stoere Rood-Wit-Blauwe-kamer, vertelde de gever, dus ja.... daar hoort natuurlijk een stoer Rood-Wit-Blauw- aankleedkussenhoes bij!

Op de andere blogs zie ik ook weer erg leuke kleding voorbij komen voor mezelf, ik heb mijn boekjes er ook maar weer eens bij gepakt en ga er straks nog even lekker in bladeren om te kijken of ik ook een projectje voor mezelf kan gaan starten :) En daarna lekker naar dromenland!

5 opmerkingen:

 1. Ik vind de Elodie prachtig geworden. Wat een schattig stofje heb je gekozen, helemaal super! Daar zal de dame heerlijk in zwieren.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oo wat een mooi Elodie!En niets is mooier als haar reactie!Vast een fijne dag morgen !Leuk taartje,blijft lang houdbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een feestjurk! En van die leuke stofjes!En vandaag een 1jaar-feest, gefeliciteerd!
  Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat een schattige verjaardagsjurk! Hij is ├ęcht zeemzoet! Dat kan ik me voorstellen dat Suze daar superblij mee is!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een plaatje! Een echte feestjurk, daar zal ze zeker in stralen! Het was een supergezellig feest vanmorgen! Geniet nog lekker even na, Cin.
  En morgen lekker met de cadeautjes spelen.
  Liefs,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!