woensdag 12 oktober 2011

Vorderingen Tinka Bella
De winterjas (Tinka Bella van Farbenmix) voor Suze vordert! De buitenstof is geknipt en bijna helemaal geborduurd (zie foto 3).
De buitenstof heb ik gekocht in Duitsland en is jassenstof. Het glimt iets, is waterdicht en winddicht.
Gisteren heb ik de stof voor de voering uitgezocht bij een vrouw die stoffen verkoopt via MP en bij ons in het dorp woont. Zij heeft een garage waar veel van ons van dromen, hihi! Helemaal vol met stoffen! Ze koopt ze in bij failliete winkels ed en verkoopt alles wat ze zelf niet wil gebruiken via MP. De binnenstof die ik heb uitgezocht is erg mooi en past erg goed bij de kleur van de buitenstof! (zie foto 2).
De binnenjas ben ik nu aan het knippen.
Ik hoop vandaag een lekker eindje te komen!

Op foto 1 zie je mijn eettafel gebombardeerd tot werktafel :-) De lamp boven de eettafel is stuk gegaan vanmorgen (de dimmer is stuk) dus mijn lieve man gevraagd vanavond een nieuwe dimmer mee te nemen (even langs de bouwmarkt na zijn werk) en zolang heb ik er maar een leeslamp bijgezet, een beetje licht met dit heerlijke sombere herfstweer is wel handig!

Ik ga nog even lekker verder!

7 opmerkingen:

 1. dat wordt vast een hele gave jas, ik ben heel benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OOhh, dat borduurtje is helemaal geweldig!!
  Ik krijg in één keer weer inspiratie voor mijn winterkussens. Gauw maar weer even een lesje bij je afspreken voor een kussen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat wordt inderdaad een schitterende jas! Ik kijk al uit naar het eindresultaat! Je kleine meid zal weer de show stelen wanneer ze in die leuke jas rondloopt :-)

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gezellig om zo te werken. Een lekkere (mooie) pot thee erbij helemaal goed! Het ziet er al super mooi uit Cin! Dit wordt weer een kunstwerk.
  Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit gata prachtig worden. Ik ben ook benieuwd naar het eind resultaat ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow mooie combinatie zeg, dat word vast en zeker een mooie jas.
  groetjes Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat kan niet anders dan een prachtige jas worden! Ik vond Tinka-Bella ook een leuk model om mee bezig te zijn! Succes ermee!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!