vrijdag 3 februari 2012

Shirt voor Jefta op mijn nieuwe machine!







Voor Jefta een shirt gemaakt uit een oude Ottobre. Voor het eerst dat ik wat voor Jefta heb gemaakt (althans zelf heb genaaid... de vorige keer natuurlijk wel zelf een shirt gepimpt maar dat telt niet!)

Ik was vanmiddag lekker bezig op mijn nieuwe naaimachine aan de keukentafel, zegt Suze "Mama wordt deze voor mij?" Ik "Nee lieverd deze is voor Jefta". Suze: "tjonge je maakt ook alles voor Jefta waarom niet voor mij?"
Het is toch leuk om te merken dat Suze ook erg blij is met de zelf gemaakte kleding :)

Het leuke wiebertjesstofje heb ik bij de stoffenkraam gekocht, gecombineerd met een mooie donkerbruine tricot, mooie kamsnaps op de schouder om het shirt makkelijk aan en uit te kunnen trekken.
De borduurtjes zijn lekker stoer!

Uiteindelijk heb ik de Pfaff expression 2028 gekocht (2dehands). En ik ben super blij met de machine! Wouw wat een verschil met de Janome! Deze sjoeft door de stof heen en loopt zo lekker soepel!

Morgen weer lekker genieten van de sneeuw en het ijs! De kinderen zijn er helemaal blij mee en ik stiekem ook :)

8 opmerkingen:

  1. Wat een stoer shirt,erg mooi geworden.En je krijgt vast geen spijt van je machine.Veel sneeuw en ijs plezier dit weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk shirt van een stoer stofje!
    Veel plezier met je nieuwe machine!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk shirt met leuke borduurtjes! Je gaat vast nog meer jongenskleding maken. Ik vind het iig ook erg leuk om te doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat een gaaf en stoer shirt. Wat zal m dat mooi staan. Je nieuwe machine is dus al goed ingewerkt? Ben benieuwd naar nog meer mooie creaties...
    Dikke kus Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooi en stoer shirt! Wat zal je kleine mannetje daar mooi mee zijn! En, gefeliciteerd met je aankoop! Leuk dat hij zo lekker loopt, niet?

    groetjes,
    Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi shirt! Ik heb al vaak naar dit tricootje gekeken om aan te schaffen. Met de applicaties erbij is hij erg stoer geworden.
    En gefeliciteerd met je nieuwe machine.
    Wat een heerlijkheid he als hij zo lekker loopt.
    groetjes DAnielle

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ohhh.. wat een ontzettend stoer en tof jongensshirt! Hele gave combi van stoffen en applicaties. Ben er weg van! Heerlijk hè, een machine die lekker zoeft. Geniet ervan!
    Groetjes,
    Silvia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldig mooi shirt! prachtig

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!