maandag 16 juli 2012

Tas van tafelzeil en klein tasje
Voor het peuterwerk in de kerk heb ik een tas gemaakt van tafelzeil en aan de binnenkant gevoerd met rood witte stippen stof. Op de buitenkant heb ik van vilt het woord peuters gemaakt. Hierin bewaren we de map waar het programma in staat. Het is een feestje om peuterwerk te doen ;)

En voor de verjaardagskronen ook voor in de kerk bij de peuters heb ik een tasje gemaakt om ze in te bewaren van de zelfde stof als de voering van de tas. Zo hebben we alles mooi bij elkaar!

Afgelopen weekend is Jefta 2 jaar geworden! We hebben lekker feest gevierd en hij is heel erg verwend! En natuurlijk de hele dag (eigenlijk 2 dagen!) met zijn verjaardagskroon opgelopen! Hij zit dus ook erg lekker!


7 opmerkingen:

 1. Je maakt er echt een gezellig boel van.
  Heerlijk!
  wat een feest om als peuter bij zo'n gezellige enthousiaste juf in de groep te mogen zitten.
  Lieve groet,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke spulletjes! Zo wordt het extra leuk om de verjaardagen te vieren. De kroontjes zullen vast met veel plezier gedragen worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je weer een leuke dingen gemaakt! Die tas is ├ęcht heel mooi geworden en ook praktisch. En de kroon staat Jefta beeldig :-)
  Trouwens, van harte gefeliciteerd met de jarige en wie zou er nu niet een heel weekend met zo'n leuke kroon willen rondlopen :-)

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!