maandag 27 augustus 2012

gymtas voor Suze en Tilda Paard
Nog 1 week en dan gaat Suze naar school! Spannend hoor! Voor haar maar ook voor mij! Het is niet niks als je oudste naar school gaat merk ik en ondanks dat ik zelf kleuterjuf ben (geweest) en dus weet wat haar te wachten staat op school en hoe alles gaat vind ik het nog steeds erg spannend!
We genieten nog maar even van dit laatste weekje samen thuis!

Voor haar gymschoentjes op school hebben de kinderen een stoffen tasje gekregen van de school met het logo van de school erop. Dat is natuurlijk niet heel erg gezellig :) Dus hebben Suze en ik samen een nieuw tasje gemaakt voor de gymschoenen zodat Suze haar eigen tasje heel makkelijk kan vinden :) Deze week nog samen gymschoentjes kopen (Suze had al mooie roze gezien, dat kan ik natuurlijk niet weerstaan :) )

En mijn 1e afgeronde Tilda project :) Een tilda paard! Suze zag hem staan en wou er erg graag een hebben! Hij is best leuk geworden, heb er met licht roze garen My horse op geborduurd (met de hand!). Het vast zetten van de benen aan het lijf was nog wel even een gepruts maar ik denk dat oefening het steeds makkelijker maakt.....6 opmerkingen:

 1. Handig gymtasje en nog leuk bovendien. Hier zitten ze al voor de tweede week op school. Geniet v/d laatste vakantie week!! Groeten. O ja je paardje ziet er ook goed uit,al lijkt het me een vreselijk gepruts.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel erg leuk gymtasje en veel plezier gewenst bij de spannende week die gaat komen. vergeet vooral niet foto's te maken en verhaaltjes opschrijven. leuk voor later.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Laat ik nu toch net in het tilda boek van mijn moeder aan het zoeken zijn naar leuke patronen. En dat paard ook zo leuk vinden. Maare ik heb het al bekeken, dat laat ik mooi mijn moeder doen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Spannend he, als ze voor het eerst naar school gaan. Vaak hebben de moeders het slechter dan de kinderen hoor!
  Geniet nog maar van de laatste daagjes,
  gr, Klazina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat worden ze snel groot, hé! Hier gaat de jongste volgende maandag al naar het eerste leerjaar....
  Maar om even op je naaiwerk terug te komen: dat gymtasje is écht mooi geworden. Suze zal met plezier naar de gymles gaan :-) en ook je paard is héél mooi geworden! Met die paardengekken hier in huis, kreeg ik al onmiddellijk de vraag om ook zo'n paard te maken (we keken hier samen met Elena en Ianka naar je blog :-) )

  groetjes en succes volgende week en hopelijk hebben jullie volop genoten van jullie laatste weekje samen.

  Sabine (en co)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!