vrijdag 24 september 2010

Willemientje als verjaardagsjurk

Deze Willemientje van Farbenmix heb ik gemaakt voor de dochter van een vriendin die vandaag 2 jaar wordt!
De stofjes heeft de vriendin zelf uitgekozen in het voorjaar en het was de bedoeling dat ze de jurk ook zelf zou gaan maken voor haar dochter.
Ze was begonnen aan de jurk en had al een deel van de bovenrok in elkaar maar in de zomervakantie werd ze ziek en opgenomen in het ziekenhuis. De jurk bleef liggen en de verjaardag van haar dochter kwam dichterbij.
Op dit moment is ze nog steeds erg ziek en ik had aangeboden om de jurk verder af te maken zodat de jarige jet toch een mooie feestjurk zou hebben op haar feestje!

Gisterenavond heb ik de jurk naar de jarige gebracht en ze waren er super blij mee! Helaas kan ik vandaag niet zien hoe mooi de jurk staat omdat mijn eigen dochter de vijfde ziekte heeft en mijn vriending 18 weken zwanger is..... Even uit de buurt blijven dus!

Ze zou mij nog een foto mailen, als ik die binnen heb zal ik hem nog even plaatsen.

4 opmerkingen:

 1. Wat lief van je om deze jurk voor haar af te maken!!Het is een echte feestjurk.Leuke borduur ook!Beterschap voor je vriendin,en fijne verjaardag voor de kleine meid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke jurk is dit geworden. Wat vervelend voor je vriendin, zo ziek en zwanger tegelijk... Hopelijk kan ze toch nog een beetje van de zwangerschap genieten. De kleine meid zal de jurk vast nog eens dragen, zodat je die ook in real life kunt zien.

  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is die leuk! Weer heel anders dan alle Willemientjes die ik gezien heb. Super.

  Groeten Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je dat voor je vriendin hebt gedaan! En dubbel zo leuk is natuurlijk dat het kleintje (en je vriendin natuurlijk) er heel blij mee zijn! Hij is trouwens heel erg leuk geworden!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!