zondag 26 september 2010

Najaars shirt voor Suze


 Voor Suze een leuk najaarsshirtje gepimpt. Ik heb nog geen patroon van een leuk basic shirt dus heb ik bij de Hema een effen shirt gekocht. Leuke borduurtjes gemaakt en het shirt opgepimpt. Ik vind het zelf een erg leuk shirt geworden en Suze had vandaag veel bekijks op de verjaardag waar we waren. Iedereen vond het zo een leuk shirt, hihi! Voor mij erg leuk om te horen!

Enne..... wie er nog een tip heeft welk patroon leuk te gebruiken is als basic shirt, dan hoor ik het graag!

Nu ook nog maar een leuk Shirt pimpen voor Jefta, heb alweer leuke ideetjes!


5 opmerkingen:

 1. Dat heb je leuk gepimpt! Een goed basis patroon kan ik je ook nog niet aan helpen. Daar ben ik zelf ook naar op zoek.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tegen de prijs van Hema kan je ook niet op hé shirt zit altijd goed en netjes en tja pimpen is al zo leuk. Ik vind het een geweldig shirt geworden! Maar mocht je een goed basis patroon willen, ik vind de Antonia erg goed van Farbenmix

  groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Cindy,

  wat een leuk shirtje geworden! Echt heel mooi! Ben al eens nieuwsgierig naar wat je in gedachten hebt voor je zoontje :-)

  groetjes,
  Sabine

  PS: al basis voor een meisjesshirt, neem ik al snel Quiara van FM. Dit is toch een beetje een gecentreerd modelletje. Vind ik altijd leuker voor een meisje. Voor jongetjes heb ik spijtig genoeg geen ervaring :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Cindy je vroeg hoe ik een shirt borduur direct in de ring, laat ik het zo zeggen heeeel veel haarklemmen! http://www.urbanthreads.com/pages?id=56
  Hier heb je plaatjes waarbij je het kan zien, alleen de hele kleine maatjes dat word erg lastig, en zou ik niet doen, maar vanaf maat 86 moet het kunnen in het raam.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Cindy, je shirtje ziet er erg leuk uit! Ik gebruik ook het patroon Antonia van Farbenmix. Als controle leg ik een shirtje van de Hema eronder, die hebben hier ook een perfecte pasvorm. Ik pas het patroon dan 1 x aan en het hele seizoen heb ik er dan plezier van!

  Ottobre heeft ook en basispatroon voor een shirt. Ik weet zo snel niet welke, maar die staat volgens mij op hun site en anders wordt het patroonnummer vaak vermeld in hun blad.

  Succes ermee!

  Danielle

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!