dinsdag 2 november 2010

Beetje Balen.....

Vorige week vrijdag heb ik heerlijk achter mijn computer gezeten om stofjes te bestellen. Mijn voorraadje kon wel wat aanvulling gebruiken dus daar heb ik even aan gewerkt!
Ik heb wat stofjes besteld bij de Stoffenkraam (waar ik oa de antonia van heb gemaakt) en ook een heleboel stofjes bij XL-stoffen.
Nu "garanderen" ze bij XL-stoffen dat de stofjes geleverd zijn binnen 3 werkdagen of als het later wordt dan nemen ze contact op.
Nu zijn we anderhalve week verder, tot op heden niets van XL-stoffen ontvangen maar ook NIETS! gehoord....... BEETJE BALEN dus......
Dit is de tweede keer dat ik daar iets bestel en de tweede keer dat het erg lang duurt. De eerste keer kreeg ik daardoor een extra metertje soortgelijke stof als dat ik besteld had erbij als 'troost'.
Maar als dit iedere keer zo gaat met het bestellen en leveren van mijn stofjes dat was dit de laatste keer bestellen bij XL-stoffen.

Ik ben erg benieuwd of jullie daar ook wel eens bestellen en positievere ervaringen hebben met hun? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat ik gewoon pech heb tot 2 keer toe.......

Groetjes Cindy

6 opmerkingen:

 1. Jeetje, ik heb meestal stofjes snel in huis. Eigenlijk altijd. Er ging heus wel eens iets fout maar dat werd dan altijd snel opgelost. Ik heb maanden dat er wekelijks iets van de stoffenkraam komt. En bij XL stoffen heb ik ook al meerdere keren besteld. De ruitjes tricot is heel mooi en degene waarbij ze vermelden dat hij weinig krult is heel mooi dik. Bijna jogging. Eigenlijk wil ik deze week nog walkloden uit de aanbieding bestellen.

  Ik zou weer een mailtje sturen. Ik heb dan wel snel antwoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik bestel nooit zo vaak via internet, ik wil de stof graag zien en vooral voelen. Zeker bij XL stoffen, want ik woon in de buurt van Barneveld en ga dan liever gewoon naar hun (Karteris)winkel. Toevallig heb ik vorige week velours de panne besteld bij de Stoffenstunter, dat was twee dagen later in huis. Ik lees wel vaak bij Marlieske dat zij vaak problemen heeft bij de Stoffenkraam, maar dat ging bij jou dus goed.
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik bestel ook regelmatig bij XL en het ik heb het altijd binnen no time in huis gehad. Hopelijk heb je inderdaad dus gewoon twee keer pech gehad. Ik zou er even achteraan bellen ipv mailen, ik weet zeker dat dat bij XL beter werkt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor jullie reacties! Kreeg net mijn pakketje binnen :) Ben er helemaal blij mee.
  Ik zal ze nog een kans geven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oo.. gelukkig heb je het nog gekregen.
  ik had laatst hetzelfde, ook bij XL stoffen. Ook heel laat en mocht toen een meter stof extra uitzoeken..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wacht nu al weken op mijn 2 bestellingen. Omdat ik in het buitenland woon, betaal ik niet per PAL, ik kan dus niet via de Website van XLstoffen betellen, maar dat wist ik niet. Ik heb 2 bestellingen iet gekregen, heb omdat er vertraging was wel een mail gekregen, en alles wat ik besteld had op mail gezet, vrijdag en zaterdag geprobeerd patrik per telefoon te bereiken en ook nog eens een mail gestuurd. Uiteindelijk dan een telefoonummer gevonden die xlstoffen geloof ik verzond.... maar ook nu weer geen terugmelding. Was er een staking bij de post? Ik hoop ik krijg mijn bestellingen.....lieve groetjes uit Zwitserland

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!