zondag 16 januari 2011

Wat cadeautjes op bestelling gemaakt2 cadeautjes op bestelling gemaakt. De slab met naam en een aankleedkussenhoes met naam. Bij het aankleedkussenhoes ben ik ook nog een leuke knuffel olifant van FM aan het maken.

Verder ben ik bezig met een haakwerkje. Ik ben een leuk taartje aan het haken voor de verjaardag van de kinderen. Ik ben nu met een taartje met Roze glazuur bezig, deze is voor Suze. Als die af is maak ik er nog een met blauw glazuur, voor Jefta.

Mijn naaimachine staat al een maand bij de naaimachine handelaar omdat er iets in de naaldstang gebroken is. Hij krijgt het nog niet helemaal voor elkaar om te maken, maar hij denkt dat het wel gaat lukken. Daarom heb ik sinds vorige week toch maar een leenmachine mee gekregen! Ik ben helemaal blij want het is een splinternieuwe Janome 2030 DC! Hij naait echt super lekker en heel geruisloos! Hihi, mijn eigen naaimachine is 25 jaar oud! Dit is echt super leuk en ik naai dan ook erg graag de laatste tijd! Eigenlijk geen tijd voor andere dingen!

Groetjes Cindy

2 opmerkingen:

  1. Wat een gave slab!!Echt leuk net als het aankleedkussen.En ben je een taart aan het haken met roze en blauwe glazuur??Ben heel benieuwd,of lees ik het niet goed?;)Groet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supertof!!! Wat een leuke geschenkjes en lekker kleurrijk! En wat gaaf dat je zo'n goeie naaimachine hebt meegekregen om in tussentijd verder te werken.
    Veel succes met je taartjes.

    Sabine

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!