donderdag 3 maart 2011

Hippe Bandjes!


De introductie van de nieuwe webwinkel door "Hippe bandjes" zelf:


Er is weer een nieuwe webwinkel in de lucht: HIPPE BANDJES!
En zoals de naam al doet vermoeden... verkopen we o.a. Hippe Bandjes (van o.a. Janeas World) tegen interessante prijzen, want je ontvangt nu maar liefst 15% KORTING op je bestelling. Dat is toch mooi meegenomen? Je vindt er ook leuke opnaaibare etiketten en vrolijke kaarten en uitnodigingen. 
Om onze nieuwe webwinkel bekend te maken, zouden we het leuk vinden als je dit plaatje op je blog zet met daarbij de link naar de webwinkel www.mijnwebwinkel.nl/winkel/hippebandjes 
Schrijf hier vervolgens een berichtje dat je het op je blog hebt vermeld en dan verloten we onder diegenen een mooi verrassingspakket met bandjes, etiketten en kaarten! Deze actie loopt van 1 maart t/m 8 maart 2011 en op 10 maart zullen we de gelukkige bekend maken. 
Graag tot ziens bij HIPPE BANDJES! 
Groetjes Marjon (www.stapperdestap.com) en Astrid (www.astrids-atelier.tk)


2 opmerkingen:

 1. Ben ik echt de eerste??? Succes met jullie webshop, heb voor mijn verjaardag (was 3 maart jarig) van Trudy (annefilden.blogspot.com) al wat van jullie bandjes gekregen, ze zijn uiteraard hardstikke leuk.

  Groetjes Denise
  ps. het staat op mijn blog: stoffenjunkie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan ben ik 2e. Leuk zo onder Denise. Het verrassingspakket was erg leuk. Zo spannend ook om de envelope open te doen en te kijken wat er in zit. Mijn persoonlijke favorieten zijn My Wood, Mausi en Meermaid. Veel succes met jullie webshop en nogmaals hartelijk dank voor de hulp om het verrassingspakket op tijd te ontvangen.

  Groetjes Trudy
  Ook mijn blog:annefilden.blogspot.com is inmiddels verfraaid met de bekendmaking van jullie leuke webwinkel.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!