dinsdag 1 maart 2011

Mijn eerste Award

Vandaag zag ik (Naar het lezen van de reacties van jullie op mijn blogberichten......) Dat ik 3 keer dezelfde Award heb gekregen! Wat lief dat er 3 mensen aan mij gedacht hebben en mij de Award gegeven hebben.
Jullie snappen wel dat ik me nu toch wel een beetje schaam dat ik al die tijd (bijna) geen reacties heb gelezen. Vandaag ben ik er eens goed voor gaan zitten!
Ik heb de Award gekregen van Elise, Sabine en Natasja

De liebster blog houdt in:
• Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award.
• Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'liebster blog' en neem je ook de instructies over.
• Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs.
• Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.
Vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zoveel volgers hebben verdienen het om in het zonnetje gezet te worden. 


En nu mag ik de Award doorgeven.......


Best wel moeilijk kiezen hoor! Ik lees alle blogs met erg veel plezier!
Ik kies er 3 willekeurig uit:

- Andrea van de blog Andrea's naaisels
- Annemiek van de blog Leaf!
- Mirella van de blog Ros & Co

Heel veel plezier met de Award! Jullie hebben hem verdiend!

4 opmerkingen:

 1. bedankt voor je award !! lief van je!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor je reactie op mijn blog! Je vroeg ook naar de labeltjes: deze maak ik zelf. Even een korte uitleg die ik eerder al eens in een reactie op mijn blog plaatste: de labels zijn gemaakt met T-shirt transfer papier (kan je kopen in de Hema). Ik gebruik kantoenband, kan je in de Veritas van de rol kopen in verschillende kleuren (ik heb groen, rood en wit), maar je kan het ook op een stukje stof of een ander lint doen. Je label in spiegelbeeld afprinten op het transferpapier en dan op je lint strijken volgens de handleiding. Tip: in de handleiding van het papier staat dat je bakpaier moet gebruiken, ik gebruik liever wit boterhampapier want het bruine bakpapier kan soms een gelig-bruine kleur afgeven aan je label (zeker als je lichtere kleuren van lint gebruikt).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor je award!
  Leuk om zo weer een voor mij nieuwe blog te zien!
  Je maakt ook erg veel mooie dingen!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!