donderdag 3 november 2011

Keukenschort en kransen van sierappeltjesVoor de jarige (schoon)moeder van mijn broertje en schoonzus een keukenschort gemaakt en er een appeltaart recept op geborduurd met een Pip appel. Het idee had ik gezien bij Vlijtige Lies en vond het helemaal geweldig! Ik heb haar even netjes gevraagd of ik het idee ook mocht gebruiken en dat mocht, dus bij deze nog bedankt voor het leuke idee Arjo!

Wij hebben in de tuin een sierappelboompje staan (het boompje heeft nog erg weinig takken, is ook nog maar 2 jaar oud) maar de takken die het boompje heeft bezwijken bijna onder de sierappeltjes.
Gisteren ben ik maar eens wat appels gaan 'plukken' en heb daar een klein kransje van gemaakt.
Vandaag (na iets dikker ijzerdraad gevonden te hebben) nog 3 kransen gemaakt, 2 in de vorm van een hart en 1 ronde krans.
Het staat erg gezellig in huis (Er hangen nu overal kransen, hihi) en ik heb de hele schuur nog vol liggen met sierappeltjes.
Vanavond 1 hartjes krans aan mijn broertje en schoonzusje mee gegeven en er zullen er nog wel meer weg gaan als cadeautje.
En buiten kan ik er natuurlijk ook nog van alles mee doen, dus dat komt wel goed!

Suze helpt mij ijverig mee, poetst de appeltjes op, helpt de appeltjes rijgen en vertelt mij precies welke ik mag gebruiken. Erg gezellig om dat zo samen te doen!

6 opmerkingen:

 1. Mooie'appeltaart'schort! Origineel kado.
  En je malusappeltjes creaties zijn ook super....!Gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een originele schort!! Hij is prachtig, en de appelkransen zijn ook enorm!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een leuke dingen. bij mijn ouders weten de vogels de sierappeltjes wel te vinden, zelfs grote parkieten zitten in het kleine boompje lekker te smullen, geweldig om te zien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kransen heb je gemaakt, Suze....
  En het keukenschort is ook heel goed gelukt. Heel leuk met dat recept erop.
  Supers,

  groeten Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De schort ziet er geweldig uit! Het is idd een leuk en origineel idee om er een recept op te borduren! Heel leuk!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Cin,
  Wat heb je weer een gezellige dingen gemaakt. Vooral die schort is erg leuk, met dat recept en dat lieve appeltje. Tot snel! Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!