maandag 7 november 2011

Schilderij voor Suze haar kamer


Afgelopen vrijdagavond heb ik (voor de 2e keer) mijn feestje gegeven. Samen met mijn vriendinnen heb ik stoffen schilderijen of een memobord gemaakt.
Zelf maakt ik voor Suze dit schilderij. Ik vond bij de boekenvoordeel bij ons in het dorp een boekje van Marlijn Poppedijn en hierin stond oa een leuk schilderij. Dit heb ik in mijn eigen variatie gemaakt. Op het schilderij heb ik een zakje verwerkt waar Suze geheime spulletjes in kan doen.

Mijn verjaardag was ondanks het vervelende einde de eerste keer (die avond hem ik afscheid moeten nemen van mijn moeder, die een dag later overleed) super gezellig deze 2e keer en erg geslaagd!

We moeten maar vaker een gezellige knutselavond plannen!

Foto's van de 2 avonden en de andere eindresultaten volgen nog, een van mijn vriendinnen heeft foto's gemaakt en die moet ik nog krijgen!

5 opmerkingen:

 1. Wat een mooi schilderij.Ik ben benieuwd naar de andere resultaten,en een beetje dubbel allemaal als ik het zo goed lees....Groet Arjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd met je verjaardag. En sterkte met het verlies van je moeder. Zoals Arjo al zegt, wel heel dubbel.
  Het schilderijtje is erg leuk geworden, ook leuk met zoń geheim vakje.
  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker dat je nog een 2de keer je verjaardag kon vieren!
  Leuk schilderijtje heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet het er leuk uit. En vooral dat geheime vakje. Helemaal wat voor Suze! En wat fijn dat het zo gezellig was. Jammer dat ik er niet bij kon zijn. Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!