dinsdag 6 december 2011

Antonia shirt


Voor Suze even tussendoor een Antonia shirt gemaakt van prachtige Hilco tricot. Hele vrolijke bloemen met een donkere ondergrond. Helemaal leuk voor deze tijd van het jaar! En de kwaliteit is echt super mooi!
Ik heb nog nooit eerder met tricot van Hilco gewerkt maar ik ben er nu aardig aan verkocht :)

De hals van het shirt viel veel te wijd daarom er een elastiekje door gedaan en nu een hele leuke gerimpelde hals. Een perongelukje die erg leuk uitpakte!

Op het shirt heb ik een uil geborduurd, een verzoekje van Suze. Ze mocht gisterenmiddag zelf kijken wat ik erop zou borduren. Ze koos direct voor de uil (op het moment zijn uilen helemaal favoriet bij haar!).

Vanmorgen lag hij klaar op haar stoel, ze was direct helemaal dol op het shirt en hij moest vandaag aan :) Gelijk goedgekeurd dus.......

Ik heb nog een hele gave strokenrok gezien in een knip (die van rekbare stof gemaakt moet worden) ik denk dat ik die er nog bij maak. Maar dan moet ik eerst nog op zoek naar bijpassende stofjes. En dat wordt wel een zoektocht, de ondergrond kleur van het shirt is mooi maar erg moeilijk......

6 opmerkingen:

 1. Heel gaaf shirt!! Mooi gemaakt, zeker ook de hals.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi shirt! Succes met het vinden van bijpassende stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou wat een leuke Antonia! Goede oplossing ook, dat elastiekje in de halsboord, pakt super uit. En dat rokje gaat lukken, wordt vast een hele leuke combi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi shirt! Die kleuren staan Suze ook heel mooi! En wat een mooie staarten.
  Ik ben nu heel even m'n bed uit, en met een dekentje op de bank naar je gezellige blog kijken. Moeten elkaar snel weer ff zien.
  Dikke knuf een grieperige Marieke brrrrr.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi shirtje en voor ik je verhaaltje las, vond ik het al zo'n leuk kraagje... hoe een "ongelukje" kan overslaan naar een "gelukje" hé! Heel mooi! En dat stofje, dat vind ik ook super!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!