donderdag 1 december 2011

Naamslinger, Sinterklaas en kraamcadeautjeAllereerst een naamslinger gemaakt voor een meisje wat van het weekend 1 jaar wordt!
Een vrolijke, roze / rode slinger met als details een paar strikjes en een roosje. Ik hoop dat mama, papa en Vavien er blij mee zijn!De sinterklaasvoorbereidingen worden hier ook volop meebeleefd en mee gedaan! We zetten onze schoenen (Suze zet die van papa en mama er ook altijd bij!)
en vandaag is Suze als een echt meisjes Piet naar de peuterspeelzaal. Daar viert ze vandaag het sinterklaasfeest! Ik ga haar zo ophalen, ik ben erg benieuwd hoe ze het heeft gehad!

En afgelopen dinsdagochtend zijn wij trotse oom en tante geworden van een prachtig meisje Feline! Een heel lief, klein, mooi meisje.
Voor Feline heb ik een klein setje gemaakt in maat 56. Een overslagtruitje uit een oude Ottobre en een broekje uit een oude Knippie.
Het broekje is heel simpel te maken, maar het model valt mij een beetje tegen..... Ik ben erg benieuwd hoe het staat!

Succes allemaal nog even met de laatste voorbereidingen voor het sintfeest!

Ik ga kijken of ik genoeg moed heb verzameld om mijn jurkje uit de vorige blog te verbouwen tot iets draagbaars :)

5 opmerkingen:

 1. Ach wat een lief pietje! En wat heb je weer mooie dingen gemaakt. Het setje zal vast heel mooi staan. Fijne Sint! Liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi pakje! Vrolijke slinger en een mooi meisje natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Cindy, die kersverse papa's en mama's mogen wel blij zijn met zulke mooie cadeautjes! En ik vind het broekje juist erg leuk. Bij een baby moet het vooral lekker zitten en deze heeft dan ook nog eens een leuk modelletje en zo'n schattig zoompje. En de stofjes maken het helemaal af. Yep, ik ben fan! Groetjes en veel plezier met de Sint!
  Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief paddenstoelen stofje! Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige slinger zeg!
  En dat setje ziet er wel heel meisjesachtig uit!
  Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!