maandag 30 april 2012

Koninginnedag jurkje
Zaterdag nog even snel een Roos 5011 geknipt in Hollandse stofjes. Zaterdagavond te moe om in elkaar te zetten, dus zondagmiddag nog even snel gedaan tussen het fiets versieren voor de lawaaioptocht door. 
Ik heb 3 verschillende stofjes gebruikt, het rode bloemetje is een heel mooi stofje, was nog een restje en is nu helemaal op!
Het biasband dat ik heb gebruikt is effen donkerblauw maar heb het doorgestikt met een tulpensteek.
Erg leuk effect!

De foto's zijn van vanmiddag in de tuin, papa helpen en ondertussen rolschaatsen op haar nieuwe rolschaatsen die ik vanmorgen vroeg (half 7!) op de rommelmarkt heb gekocht met nog veel meer andere leuke dingen! Tja je moet een beetje gek zijn om leuke dingen te vinden op de rommelmarkt :)

Een andere leuke aankoop is een naaimachine voor Suze! Hij doet het (voor 5 euro!) Alleen nog wat problemen met de onderdraad. Ga me er maar eens in verdiepen van de week!

5 opmerkingen:

 1. Wat een pracht-jurk! Mooie stof-combinaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou een op de valreep overslagje..helemaal goed gelukt!! Ging je biasbanje niet lubberen door het sierstiksel? Dat had ik nl.laatst. En je hoeft niet gek te zijn om leuke gebruikte dingen te scoren..het is een soort'sport'. Ik zat vanmorgen ook al om half 8 op een kleedje! ben benieuwd naar het naaimachientje,het zou toch echt leuk zijn als je m aan de praat krijgt.groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn biasband ging niet lubberen (gelukkig niet :) )
   Wat raar dat dat bij jou wel gebeurde. Die van mij werd lekker stevig!

   Verwijderen
 3. wat een mooie jurk is het geworden.
  en wat een geluk zeg! ik vind eigenlijk nooit wat op de rommelmarkt.ik zal wel verkeerd kijken;)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!