vrijdag 27 april 2012

Wikkelvest 2 en nog veel meer.......


Wikkelvest nr 2 is ook klaar! Deze is wit met donkerblauwe accenten. Erg leuk voor de zomer en overal mee te combineren!
Ik heb een donkerblauw borduurtje achterop gezet, Suze vindt hem helemaal leuk en wil nu zelf ook graag rolschaatsen zodat ze net als het meisje op haar vest is :)
Langs de voorpanden en halslijn heb ik een donkerblauw kantje gestikt.

En nog weer 3 nieuwe kussentjes gemaakt gisteren!

Vrolijk geheel met elkaar!
Gisteren was het echt pet weer en heb ik heerlijk een middagje zitten naaien! En 3 nieuwe kussentjes zijn het resultaat! Weer van postzakken en gecombineerd met een antraciet ruitje en stipje. Nog 2 maken en dan heb ik genoeg voor op de bank, stoelen en klepbank.

Gepimpt Ikea kastje!

mooi geheel zo met de nieuwe radiator ombouw!

Super gave blikken van de Albert Heijn!

Na dagen slecht weer eindelijk weer een mooie lentedag!
Ons konijn huppelt weer vrolijk door de tuin en geniet enorm van het mooie weer!

Verder nog een Ikea kastje gepimpt! Het is een donkerbruin hangkastje voor in de keuken. Wij hebben hem de kleur "Putty" van Painting the past gegeven en voor de raampjes heb ik kanten plakfolie geplakt. Het kastje is niet meer te herkennen van hoe het eruit zag :)

Kortom we zijn weer lekker bezig! En van dit zonnetje krijg ik weer super veel energie!

Van het weekend gezellig samen de fietsen versieren voor de lawaaioptocht met koninginnedag, Suze gaat voor het eerst meedoen! En ik hoop nog een gezellig koninginnedag jurkje voor Suze te maken met delfstblauwe stof en rood / oranje..... Kijken of het gaat lukken!

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk geworden, dat kastje! En ook het wikkelvestje staat erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit gaat lekker zo, Cin!! Wat is dat kastje gaaf geworden en (kwijl) al die mooie kussens op de bank! En dan nog zo'n mooi vest voor Suze........
  Komt dat allemaal door de groentensmoothies???

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha ja san dat komt allemaal door de groentesmoothies :) nee hoor geintje! Heb gewoon weer lekker veel energie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Handig he, die wikkelvestjes. Ik maak meestal knoopvestjes, maar het is zo handig om er wat overheen te schieten als het koud is.
  En ze zijn zo af, dus waarom zou je moeilijk doen? Kun je mooi restjes wegwerken, ideaal!
  Kussens zijn ook leuk, fijn he, nieuwe spulletjes,
  gr, Klazina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent weer druk geweest! Het vestje is erg leuk geworden! Mooie kussens en wat zijn die blikken super, he! Ze staan bij mij in de glazen keukenkast te pronken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo je bent goed op dreef.leuk wikkelvestje,en het het borduurtje is zo schattig,ik blijf fan van deze serie.En je kastje is gaaf geworden! Om maar niet over die blikken te spreken..heb ook staan te kwijlen bij Appie,maar strek geweest:) De mokken vond ik er ook zo mooi bij..Succes met het versieren v/d fiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, ik zit zo even te gluren op jouw blog! Wat maak je mooie dingen! Die kussens van postzakken zijn echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!