donderdag 30 september 2010

Stoffenspektakel Zwolle

Gisteren heerlijk naar het stoffenspektakel in Zwolle geweest. We waren er lekker vroeg dus was het nog niet zo super druk. Dat maakt het uitzoeken van nieuwe stofjes extra leuk!
Voor mij was het de eerste keer na mijn bevalling (nu 10 weken geleden, mmmhhhhh wat gaat de tijd toch snel!) dat ik weer een dagje zonder kids op pad was. Het ging niet helemaal goed met het drinken van het flesje bij mijn ouders maar uiteindelijk toch gelukt. Ach ja het kleine mannetje is verwend met de borstvoeding, hihi!

Hier zie je mijn nieuwe aanwinsten:

De bovenste 2 stofjes zijn tricot en de rest katoen. Van de 2 tricots ga ik het jurkje van abacadabra maken die ik heb gekocht (113).
Voor de andere stofjes heb ik ook al plannen en dat zullen jullie vast tzt op mijn blog kunnen zien!
Nu maar eens even flink aan de gang :-)

Groetjes Cindy

2 opmerkingen:

 1. Hoi Cindy,

  Bekende stofjes en bekend patroon :-) kijk maar eens bij mijn blog onder stoffenspektakel......heb je 'm daar ook kant en klaar zien hangen?? Ik was er meteen weg van....durf er alleen nog niet aan te beginnen. Heb nog nooit iets van tricot gemaakt, dus ben een beetje huiverig.
  Ben benieuwd wat je met de andere stofjes gaat doen.
  En nog gefeliciteerd met de kleine man :-)

  Groetjes Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie buit! Word een beetje jaloers als ik dat zie. Ik heb me moeten inhouden op het Stoffenspektakel, door plaatsgebrek in mijn kasten. Maar... ik heb wel net hetzelfde patroon gekocht :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!