dinsdag 27 december 2011

Kerst in Noorwegen

Tja, al even niets meer gehoord hier maar dat heeft een reden :)
We zijn namelijk deze kerst in Noorwegen, voor 10 dagen bij mijn broer, schoonzus en hun kinderen! En dat kostte de nodige voorbereidingen! Leuke cadeautjes inkopen, boodschappen doen, nadenken over het kerstdiner, koffers inpakken, etc......

We zijn op dit moment nog steeds in Noorwegen en genieten enorm! Ik ben zelfs al weer creatief geweest hier! Kon het niet laten :) Heb de 2e dag prachtige wol gekocht in een leuk Noors winkeltje en ben 's avonds op de bank, bij de haard, heerlijk een colsjaal gaan haken. Mooi roomwit met een lichtroze bloem erop! In 1 avondje klaar en heerlijk warm tijdens de koude dagen :)
Helaas nog geen detail foto van gemaakt maar wel terwijl ik hem om heb!

Hier een korte impressie van onze vakantie in Noorwegen!



Suze met haar skistokken! Helemaal dol op skieeen en de bijbehorende stokken!

Mooi mannetje

Lekker glijden, ze kan er geen genoeg van krijgen! En ik doe stiekem lekker mee!

Uitzicht vanuit het huis van mijn broer

Nogmaals, prachtige huizen!

Gezellig straatje, mooie huizen en leuke hekjes!



In het nieuwe jaar hoop ik weer leuke nieuwe creaties te tonen! Alvast een hele goede jaarwisseling gewenst allemaal!

9 opmerkingen:

  1. Wat is het daar mooi! Lekker spelen in de sneeuw. Mijn zoon heeft het er ook steeds over, maar dat gaat hier in de kerstvakantie niet gebeuren. Ook een goede jaarwisseling gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat gezellig zo samen in Noorwegen, wij hebben het al jaren over kerst in Noorwegen, geniet nog even van het mooie land. Groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. OOOh om jaloers op te worden.Geniet van elkaar en al het moois daar!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ooooooh wat is het prachtig daar, dat is echt genieten in de sneeuw. En dan ook nog lekker met je familie, helemaal zoals het moet zijn. Veel glij- en ski plezier nog. En je sjaal ziet er super uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw wat gezellig. En leuk dat je even komt bloggen! Lieverd, geniet lekker jullie verdienen het. En we toosten op een heel mooi nieuwjaar. Met weer een hoop gezellige knutsel-klets avondjes!
    Liefs Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ohhh wat heerlijk moet dat zijn daar! De foto's spreken boekdelen. Ook al zul je je broer en gezin best missen, toch is het bijzonder dat je elkaar dan in zo'n mooi land kan bezoeken. Geniet ervan! Enne.. prachtige sjaal zeg.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Oh heerlijk zeg!! Mijn moeder is Noorse en mijn hele familie (behalve mijn moeder) woont daar. Heb echt heimwee als ik dit zie ;-) Geniet maar lekker van je tijd daar, en de sjaal ziet er lekker comfortabel uit. Als je van Tilda houd zou je eens moeten kijken of er een Panduro hobby winkel in de buurt zit. Kan je soms ook Tilda dingen in de uitverkoop vinden.

    Groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow mooie fotos zeg! Jullie zullen hier vast nog veel aan terugdenken straks als je weer in ons kikkerlandje terug bent.
    Nog fijne dagen gewenst,
    groetjes Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het was super gezellig! Dank jullie wel Cindy en Carsten!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!